pag-more FORUM
11. Rujan 2010, 05:51:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na forum !

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Jel ovdje ima koga?  (Posjeta: 1171 )
Amadej
Newbie
*

Profil Email
« : 24. Siječanj 2009, 07:29:05 »

Uglavnom....

Pozdrav svima koji se služe ovim forumom! Mislim da je ideja odlična i da je šteta da je sve pomalo mrtvo(več par dana čekam da se ko javi s kojom temom,ali...)!!! Početnik sam u ovome,ali sam "zaljubljen do ušiju",pa se nadam da ću štogod tu naučit! Inače,za sada mi je strast lov sa kraja(jer nemam nikakvu barku Tužan),ali duša je i stim zadovoljna....
Evidentirano
scale
Sr. Member

« Odgovor #1 : 28. Siječanj 2009, 01:50:43 »

Pozdrav!
Ima nekog al s vrimena na vrime. Stvarno steta sta je forum zamra al nema novih tema  Neodlučan
Evidentirano

Samo lovi, pust brigu!
amir
Administrator
Sr. Member

skyp+amir-pag
Profil Email
« Odgovor #2 : 28. Siječanj 2009, 18:48:41 »

pozdrav svima
ovaj forum je namjenjen svima koji imaju volje podjeliti nešto s drugima, nemojte čekati da netko od nas otvara temu, možete to i sami učiniti.
nemojte samo čekati da netko drugi nešto napravi, slobodno se uključite u rad ove stranice i foruma.
ako je već nama ponestalo ideja dajte neki svoj doprinos i napišite nešto.
Scale , pa ti imaš toliko iskustva i uspjeha s raznih takmičenja u udičarenju, siguran sam da bi mogao nešto napisati o tome.
Amadej, kažeš da ti je strast ribolov s kraja, pa hajde onda opiši ti nama kako ti to radiš, siguran sam da bi imali nešto zanimljivo za pročitati
Evidentirano
Amadej
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #3 : 29. Siječanj 2009, 18:48:39 »

Istina je da se mogu više angažirat, ali isto tako sam napisa da sam početnik u svemu ovome,pa čisto sumnjam da bi koga zanimala moja iskustva! Ovdje sam da naučim  Cerim se

Al zato nebi loše bilo postavit koje pitanje.
Neki dan sam se odlučio okušati u lovu na lubine. Kako je odluka bila nagla,nisam stigao do žive ješke(u biti bilo kakve ješke),nego sam otišao i kupio umjetni mamac. Otišao sam na jedan mul i shvatio da nemam pojma kako se s time lovi!!  Š? . Dali se konstantno povlači ili se pak ostavlja da stoji?

Eto to je jedno od pitanja iz moje kolekcije, uskoro bi mogla osvanut i nova(da vas ne satarem odma u startu Namigujem),pa se čujemo...
Evidentirano
amir
Administrator
Sr. Member

skyp+amir-pag
Profil Email
« Odgovor #4 : 30. Siječanj 2009, 00:37:42 »

za početak barem napiši koji si to umjetni "mamac" kupio. ako si pročitao članak o špinanju na našim stranicama, mogao si nešto skužiti kako se to radi. nije to baš neki misterij, sve je stvar nekog osobnog afiniteta prema nekoj tehnici. samo nemoj odustati odmah na početku.
Evidentirano
Amadej
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #5 : 30. Siječanj 2009, 02:06:32 »

Da,da.....sad mi je več malo neugodno Tužan
Ne samo da ima na portalu priča o tome, nego i na forumu!! Al eto,u moju obranu, nisam znao ni točno ime toga mamca  Š?. Uglavnom, to je bila silikonska varalica....

Sad jedno novo pitanje.....

Koliko florokarbona se veže na kraj obične krene? I da li je pametno koristiti zungulin u tom slučaju ili je bolje vezati krenu-o-krenu pa da olovo slobodno klizi? Odgovor na to pitanje tražim več dulje vrime,ali nitko mi ga nije znao ponudit,a pogotovo obrazložit!
Evidentirano
amir
Administrator
Sr. Member

skyp+amir-pag
Profil Email
« Odgovor #6 : 01. Veljača 2009, 05:44:35 »

pošalji sliku tog slikonca i kako si napravio svoj sistem, pa možemo onda vidjeti kako popraviti montažu  Namigujem
Evidentirano
Pagellus
Sr. Member

« Odgovor #7 : 02. Veljača 2009, 14:43:10 »

a nemožeš tek tako nabit na silikonca olovo! na šta će to ličit? nabavi silikonca sa olovom -jig
Evidentirano
amir
Administrator
Sr. Member

skyp+amir-pag
Profil Email
« Odgovor #8 : 02. Veljača 2009, 23:55:30 »

svašta se može napraviti sa silikoncima, pričekajmo da čovjek pošalje sliku pa ćemo više znati Namigujem
Evidentirano
zizi
Full Member

« Odgovor #9 : 04. Svibanj 2009, 22:40:50 »

jel se lovi što na Pagu?
Evidentirano
strippy
Full Member

« Odgovor #10 : 27. Svibanj 2009, 20:31:05 »

neznan za pag, ali kod mene malo jugozapadnije su krenuli brancini... dok ih ovi kreteni sa skuterima i gliserima ne razj....
uglavnom dtd gavun 9mm ili mrvu veći i praši Namigujem
pozdrav ekipi!!!!
Evidentirano
amir
Administrator
Sr. Member

skyp+amir-pag
Profil Email
« Odgovor #11 : 29. Svibanj 2009, 17:11:07 »

pozz
ima li koji pravi bokun ili su onako više porcijaši?  Namigujem
Evidentirano
strippy
Full Member

« Odgovor #12 : 06. Lipanj 2009, 23:41:32 »

kako i sam znaš meni je ovih par miseci bija paka .... a sad će mi tako biti i dalje pa ne mogu puno namore...
moj susjed je iša par puta i naša je par komada od po do 4 kila...
znači pristojni komadi ...
meni je lik u ponediljak dok san panula odnija panulu... kreten, ja vozin na metar mora i vučen princezu a on mi škafon doša na 30 m odmene i vozi iz mene...
počeja san motati panulu kad ono nešto zakači....
tip prolazi a sidošpanja još daleko iza njega i pomislija san da je mala lica ili slično kad ono malo po malo vozi sidošpanja za njime ...
uvatin rukon i potegnen... ode princeza u 3 pm....
silikonac nije radija...
ali baren san namoru bija...
pozdrav
Evidentirano
strippy
Full Member

« Odgovor #13 : 11. Kolovoz 2010, 23:06:01 »

I onda kako ste mi ekipa?
ima li riba?
evo kod mene su počele lice, brancini se ne bacaju ali lice su krenule... doduše ne meni jer nisan kako triba ni bija na moru Namigujem
posa...
termoklin je  **ben- na nekih 5 m je a drugi na nekih 11 - 14 m ... katastrofa... zubaca nema ni za lik ...
počela je dobro raditi skosavica  ( lignje)
sve u svemu pozdrav

p.s.
izgleda da je forum malo umra Namigujem
e uskoro ću ponovo aktivirati ono svoje ribolovno društvo pa će biti neko natjecanje ovu jesen - očekivan vas na gradelan ako već ne sa tunjon u ruci... Namigujem
 Namigujem
Evidentirano
tomi
Administrator
Jr. Member

Profil Email
« Odgovor #14 : 25. Kolovoz 2010, 06:46:09 »

evo me.ima uvijek nekoga.pozdrav
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP pag-more FORUM | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!